E-commerce en verkoop op afstand

Baat u een webwinkel uit of hebt u plannen in die richting? Bij Worldline vindt u de gepaste oplossingen om online betaaltransacties te aanvaarden, uw omzet te verhogen en uw klantenservice te optimaliseren.

Sips, veilig online en mobiel betalen in uw webshop

Bestellen en afrekenen aan de kassa van uw webwinkel wordt heel eenvoudig. Uw klant kiest zijn bestelling en met onze online betaalpagina Sips betaalt hij in een paar eenvoudige stappen. Daarna bevestigt hij de betaling door zijn pincode via de Bancontact-applicatie in te voeren. U kunt ook al de transacties online volgen: via een beveiligd extranet krijgt u toegang tot de betaalverrichtingen.

lees meer

E-acquiring:
Veilig en gemakkelijk elektronische betalingen aanvaarden

Om betalingen op uw webwinkel te aanvaarden, hebt u enerzijds een online betaaloplossing zoals Sips van Worldline nodig en anderzijds een contract met de commerciële acquirer Worldline om de betaalopdrachten te verwerken.

lees meer

Elektronisch factureren, een zorgeloze en snelle oplossing
voor uw facturen

Steeds meer bedrijven schakelen over op elektronisch factureren. Dat is niet alleen een pak eenvoudiger, maar uw facturen worden ook sneller en bovendien foutloos betaald. Alle gegevens zijn vooraf ingevuld en uw klant dient alleen nog maar de betaling te bevestigen. Dat kan bijvoorbeeld met de Bancontact-app of door een QR-code te scannen. Worldline heeft de gepaste oplossingen om elektronisch factureren via tablet, telefoon of computer mogelijk te maken. 

Lees meer