Petroleumsector


U hebt een tankstation? Auto’s, vrachtwagens en moto’s die met de regelmaat van de klok komen aanrijden om hun tank te vullen met benzine, diesel of lpg? En klanten die nog even uw shop binnenspringen voor een drankje of hapje? Dan kunt u niet zonder elektronisch betalen. Bovendien zorgt een buitenterminal ervoor dat uw klanten 24u per dag bij u terecht kunnen.

Worldline is hierbij uw partner: degelijke, feilloze terminals die alle betaal- en tankkaarten aanvaarden, aangevuld met heel wat diensten en voordelen die uw leven en dat van uw klanten aangenaam maken.

Terminals

Onze nieuwste generatie terminals, speciaal voor tankstations en voor de petroleumsector: binnen-, buiten- en mobiele terminals.

Lees meer

Huren of kopen

Worldline biedt u de keuze om uw binnenterminals te kopen of te huren.
Voor buitenterminals beperkt zich dit tot aankoop, maar in beide gevallen garanderen wij u een gedegen technische bijstand.

 

Kaarten aanvaarden en uitgeven

Betaal-, krediet- en tankkaarten: Worldline regelt al uw transacties. Als u dat wenst, kunt u ook uw eigen tankkaarten voor uw klanten uitgeven: een betaalgemak voor uw trouwe klanten.

Lees meer

Extra, makkelijke diensten

In aanvulling van betrouwbare terminals en feilloos betaalverkeer, krijgt u ook extra digitale diensten die u het leven makkelijker maken en die uw klanten laten terugkomen naar uw tankstation. Omdat zij ook van een fijne service houden!

Lees meer