De consumenten combineren fysiek, online en mobiel winkelen

Wij leven in een wereld van ‘bricks & clicks’: er is geen enkele grens meer tussen de fysieke en de virtuele winkel. De consumenten verwachten van u dezelfde aankoopervaring in de winkel als op internet. Als handelaar hebt u er dus alle belang bij om gelijke tred te houden! Worldline biedt een volledige waaier betaaloplossingen, ongeacht de gebruikte drager.

Winkelen in de winkel

 

Betaalterminals

U kunt rekenen op onze betaalterminals van de nieuwe generatie Yomani (betaalterminal voor de toonbank) en Yoximo (mobiele betaalterminal). Zij bieden vele voordelen, zoals de mogelijkheid om contactloze betalingen (NFC) en betalingen met de smartphone via de Bancontact-app te aanvaarden.

 

 

Diensten met meerwaarde 

Onze terminals van de nieuwe generatie YOMANI en YOXIMO doen veel meer dan betalingen aanvaarden: het zijn ook reclame- en communicatietools die gedurende heel het verkoopproces uw relatie met uw klanten dynamiseren en faciliteren. Ontdek hier onze portfolio van diensten met meerwaarde.

   

Alles-in-één packs

U kunt ook voor een van onze Packs kiezen: Compact, Complete en Comfort! De Worldline Packs bieden u een geheel van betaaloplossingen - een Yomani of Yoximo terminal, technische bijstand en een complete waaier van betaalschema's - alsook tal van exclusieve diensten, allemaal zeer eenvoudig in het gebruik. Het voordeel van de Packs is immers dat alle betaaldiensten op één enkele factuur met een vast bedrag per maand worden gebundeld.

 

 

Mobiel winkelen

Met de digitale explosie is de aankoopervaring van de consumenten onvermijdelijk veranderd. Het is voor hen belangrijk geworden om snel en veilig te kunnen betalen waar en wanneer ze dat willen.

Met SmartPay biedt Worldline een mobiele betaaloplossing via uw terminal. Door SmartPay aan uw klanten aan te bieden, biedt u dus een ruime keuze van betaalmiddelen aan en draagt u tegelijk bij tot het innovatieve imago van uw merk.In plaats van zijn kaart te gebruiken, scant de klant een QR-code op het scherm van de terminal. Daarna bevestigt hij de betaling door zijn pincode via de Bancontact-app in te voeren. Dat is alles!

 

Online winkelen


Een van de belangrijkste uitdagingen voor elke handelaar die de mogelijkheid van online aankopen aanbiedt, is om zijn klanten de best mogelijke betaalervaring te bieden. De Sips Direct Mode  oplossing van Worldline maakt mobiel betalen nog sneller en eenvoudiger. De klant wordt vanuit uw applicatie rechtstreeks met de Bancontact-app verbonden, zonder langs de Sips-betaalpagina te gaan en zonder uw webshop te verlaten. Hij moet gewoon het bedrag bevestigen en zijn code invoeren.