Gedaan met tankkaarten of kastickets bijhouden

Smart Reporting van Worldline verwerkt op een intelligente manier de gegevens van geregistreerde Bancontact-, Maestro-, Visa- en MasterCard-transacties in uw tankstations. Zelfs zonder tankkaart, beheert u makkelijk en snel uw facturatie.

Dankzij Smart Reporting is de behandeling van kassatickets met de hand vanaf nu verleden tijd. Uw klanten tanken gewoon met hun bank- of kredietkaart en ontvangen uw facturen maandelijks automatisch per mail.

 

Hoe werkt het?

  1. Uw klanten kunnen zich inschrijven via het Smart Reporting-portaal van uw bedrijf aan de hand van hun betaalkaart.
  2. Na de inschrijving, kunnen uw klanten tanken aan de hand van een betaalkaart met Bancontact, Maestro, Visa of MasterCard. Smart Reporting verzamelt de transacties en de gegevens van uw klanten en stuurt u een gestructureerd gebruikersrapport met verschillende gegevens (bedrag van de aankoop, volume van de tankbeurt, tankstation, terminal, datum en uur...).
  3. U kan deze gegevens gebruiken om uw klanten te factureren, maar ook om doelgerichte marketingcampagnes te organiseren. Uw klanten kunnen op die manier zelf hun kaarten beheren en de opvolging van hun transacties bekijken via het portaal Smart Reporting.

 

Voordelen voor u...

  • U bespaart tijd en geld met minder administratieve rompslomp en manueel werk
  • U vermijdt het kredietrisico verbonden aan tankkaarten
  • U verhoogt de klantentrouw met gerichte promotieacties (sponsoring, e-mailings, koppelverkoop met partners...)

 

...en uw klanten

  • Zij hoeven geen tankkaart meer aan te vragen en ook hun kassaticketjes niet bij te houden: ze tanken met hun bankkaart en krijgen automatisch een factuur aan het eind van de maand.
  • Ze kunnen hun transacties online volgen, betaalkaarten toevoegen of verwijderen en hun gegevens op elk moment wijzigen.

 

Zij vertrouwen ons