Worldline ontvangt het SafeShops-kwaliteitslabel voor haar webshop

Brussel, 22 november 2017 – Worldline, Europees marktleider op vlak van betaal- en transactiediensten, mocht gisterenavond het certificaat met het SafeShops-kwaliteitslabel in ontvangst nemen voor haar webshop met betaaloplossingen. Dit juridisch kwaliteitslabel staat garant voor de betrouwbaarheid en de veiligheid van de webshop en geeft klanten de zekerheid dat de webshop voldoet aan alle regels van de e-commerce wetgeving. Dankzij de webshop van Worldline kunnen handelaren nu ook de nieuwste betrouwbare betaaloplossingen voor hun zaak online bestellen, waar en wanneer ze maar willen.
Wat is het SafeShops-kwaliteitslabel?

SafeShops is een initiatief van verschillende toonaangevende Belgische webshops met één gemeenschappelijke doel: het vertrouwen van de Belgische consument in online shoppen verhogen. Met het SafeShops-kwaliteitslabel weet de consument dat je zijn vertrouwen waard bent. Om het label te kunnen dragen, screent SafeShops je webshop dan ook op alle regels van de wetgeving. Zo controleert een onafhankelijk team van juridische experten onder andere of je altijd correcte en volledige prijsaanduidingen opgeeft, informatie geeft over de betalingsprocedure en of je de privacy van je klanten respecteert.  Aangezien Safeshops erkend wordt door Emota (the European Multi-Channel and Online Trade Association) behaalt Worldline hiermee ook het Europese Trustmark van Emota.

24/7 ten dienste van onze klanten

Op de webshop van Worldline kunnen handelaren 24/7 terecht voor een ruim assortiment aan betaaloplossingen, van de nieuwste betaalterminals en accessoires tot oplossingen voor e-commerce en getrouwheidsprogramma's of Gift Cards. Dankzij een handige chatbox antwoordt het Worldline-team ook meteen op al je mogelijke vragen.

Ontdek nu de webshop van Worldline.