Interventie op het betaalnetwerk van Worldline tijdens de nacht van zondag 11 op maandag 12 maart

Brussel, 9 maart 2018 - Het netwerk van Worldline zal tijdelijk verstoord zijn op maandagochtend 12 maart 2018 van 1 tot 3 uur. Op dat moment zal een upgrade van het elektronische betaalsysteem worden uitgevoerd. Worldline wijst er de Belgische kaarthouders op dat het tijdens deze interventie niet mogelijk zal zijn om elektronische betalingen uit te voeren met internationale kaarten (Maestro, Mastercard, VISA, JCB, UPI, Diners en American Express) in fysieke winkels, via webshops en in tankstations. Transacties met Bancontact en afhalingen aan geldautomaten blijven mogelijk.
 Worldline wijst er de Belgische kaarthouders op dat:
  • het niet mogelijk zal zijn om elektronische betalingen uit te voeren met internationale kaarten (Maestro, Mastercard, VISA, JCB, UPI, Diners en American Express) in fysieke winkels, via webshops en in tankstations op maandag 12 maart van 1 tot 3 uur. Transacties met Bancontact en afhalingen aan geldautomaten blijven mogelijk.
  • het niet mogelijk zal zijn om betalingen uit te voeren met elektronische maaltijdcheques op zondag 11 maart van 22 tot 0 uur.

Dit onderhoud, dat op regelmatige basis door Worldline wordt gepland, heeft tot doel de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren, een optimale werking te garanderen en het serviceniveau permanent te verbeteren.