VIEW TRENDING TOPICS:

Nieuwe regels voor online betalingen: ben jij er klaar voor?

Veiligere online betalingen, die toch vlotter zijn voor je klanten. Dat staat er te gebeuren in 2021. Ben jij er klaar voor? We overlopen de belangrijkste vragen over de online betalingen.

“In 2021 moeten we terug naar de essentie: de klant”

Het is een bijzonder jaar voor retailers. Voor sommigen in de positieve zin, andere zien hun spaarpot erdoor vliegen. Jorg Snoeck, oprichter van Retail Detail, blikt terug op dit bizarre jaar, én kijkt vooruit naar 2021. What’s next in retail?

Black Friday meets COVID-19: waaraan mogen we ons verwachten?

Twijfel er niet aan, dit jaar gaan Black Friday en Cyber Monday keihard knallen. Daar zijn e-commerce experten Sofie Geeroms van BeCommerce en Greet Dekocker van SafeShops van overtuigd. Door de tweede lockdown, uiteraard, maar niet alleen daarom.

Dit betekent de overname van Ingenico voor jou

De overname van Ingenico is rond! Dat is ook goed nieuws voor jou, want ons aanbod wordt nog groter, waardoor jij je klanten nog beter kunt bedienen. Win-win dus!

Bedankt voor jouw deelname aan het Weekend van de Klant!

Heel wat handelaars namen deel aan het Weekend van de Klant en steunden zo het goede doel Digital 4 Youth. Dankzij het grote aantal contactloze Bancontact-transacties tijdens dit weekend, haalden we een bedrag van 20.000 euro. Ontdek in onze korte video meer over de meest recente cijfers over contactloos betalen in ons land!